Reptil Professional Carnivor Nature 1000ml - 280g - Sera

Referentie: 01822

€ 13,71

Please note that for orders shipped to countries outside of Europe, additional taxes, customs duties, and fees may apply upon arrival in the destination country.

These charges are the responsibility of the customer and are determined by the local customs authorities.

We recommend checking with your local customs office for more information on potential charges before placing your order.

Het tweecomponentenvoer voor vleesetende reptielen.

Sera reptil Professional Carnivor Nature is het mengvoeder zonder kleurstoffen of conserveringsmiddelen, bestaande uit een tweekleurige drijvende korrel geproduceerd in een zeer functioneel co-extrusieproces voor alle vleesetende reptielen zoals waterschildpadden.

De voedselring bevat een uitgebalanceerde mix van waterorganismen zoals vissen, gammarus en krill en levert hoogwaardige eiwitten en omega-vetzuren. De kern van het voer, die bij een lagere temperatuur en dus bijzonder voorzichtig wordt geëxtrudeerd, is rijk aan vitaminen, mineralen en algen die essentieel zijn voor het leven van de dieren en essentieel zijn voor het verhogen van hun weerstand.

Aantal
Verzonden binnen 24 uur (m.u.v. weekends en feestdagen)
3 Products actually in stock

Het tweecomponentenvoer voor vleesetende reptielen.

Sera reptil Professional Carnivor Nature is het mengvoeder zonder kleurstoffen of conserveringsmiddelen, bestaande uit een tweekleurige drijvende korrel geproduceerd in een zeer functioneel co-extrusieproces voor alle vleesetende reptielen zoals waterschildpadden.

De voedselring bevat een uitgebalanceerde mix van waterorganismen zoals vissen, gammarus en krill en levert hoogwaardige eiwitten en omega-vetzuren. De kern van het voer, die bij een lagere temperatuur en dus bijzonder voorzichtig wordt geëxtrudeerd, is rijk aan vitaminen, mineralen en algen die essentieel zijn voor het leven van de dieren en essentieel zijn voor het verhogen van hun weerstand. De optimale calcium/fosfor verhouding is essentieel voor een gezonde bot- en schaalgroei.

Ring

Voor een uitstekende acceptatie en bevrediging van voedingsbehoeften aangepast aan de behoeften van deze diersoort.

Hart

Vervaardigd volgens een behoedzaam proces bij lage temperaturen – voor het optimale behoud van gevoelige en waardevolle vitale stoffen.

Natuurlijk reptielenvoedsel.

Dit product maakt deel uit van de productlijn "sera Nature" en bevat geen kleurstoffen of conserveringsmiddelen. De kleuren van de verschillende soorten voedsel zijn afkomstig van natuurlijke componenten. Een gevarieerde voeding met natuurlijke ingrediënten is de beste bescherming tegen tekorten en bevordert de gezondheid en vitaliteit van reptielen. Om deze reden bevatten natuurvoedingsmiddelen natuurlijke ingrediënten zoals spirulina, gammarus of delicaat gedroogde kruiden en bloemen. Symbolen op de voorkant van de verpakking geven deze ingrediënten en hun aandeel in de voeding aan.

Gebruiksaanwijzing:

Voer dieren in kleine hoeveelheden. Aanvullen met vers voer, afhankelijk van de behoeften van de dieren.

Ingrediënten:

vismeel, maïszetmeel, tarwegluten, tarwebloem, gammarus (4%), biergist, heel eipoeder, visolie (waarvan 49% omega-vetzuren), mannan-oligosachariden, zeewier, Perna canaliculus, krill, Haematococcus algen, knoflook.

Analytische bestanddelen:

Ruw eiwit 37,4%, Ruw vet 6,5%, Ruwe celstof 5,2%, Vocht 5,0%, Ruwe as 7,6%, Ca 1,8%, P 0,9%.

Additieven:

Vitaminen en provitaminen: Vit. Bij 37.000 IE/kg is Vit. D3 1.800 IE/kg, Vit. E (D-L-tocoferolacetaat) 120 mg/kg, Vit. B1 35 mg/kg, Vit. B2 90 mg/kg, Vit. C steken. (L-ascorbylmonofosfaat) 550 mg/kg.


Sera
01822
3 Items

Specifieke referenties

5 andere producten in dezelfde categorie: