Kattenspeeltje met belletje - Sitting Happy cat - 8x2x9cm

Referentie: 403/482100

€ 3,26

Please note that for orders shipped to countries outside of Europe, additional taxes, customs duties, and fees may apply upon arrival in the destination country.

These charges are the responsibility of the customer and are determined by the local customs authorities.

We recommend checking with your local customs office for more information on potential charges before placing your order.

Klein kattenspeeltje, met een schattig kattenpatroon en een belletje.

Stimuleert hun natuurlijke jachtinstincten.

Voorzien van een lus om de CONNOR hengel aan te bevestigen.

Ideaal om naar je kat te gooien en hem te laten rennen!

Ontwerp van Happy Cats, gemaakt van canvas.

Aantal
Verzonden binnen 24 uur (m.u.v. weekends en feestdagen)
18 Products actually in stock

Geweldig canvas speelgoed Happy cats.

ONTSPANNENDE GELUKKIGE KAT door D&D Home | I LOVE Happy Cats, is tot stand gekomen in samenwerking met Anneleen Bru, kattengedragstherapeute. Het is een klein canvas speeltje met een schattig kattenpatroon en een belletje. Dit motief vind je terug in de boeken van Anneleen Bru. Een schattige prooi om aan de CONNOR-hengel te bevestigen tijdens een jachttocht. Zodra de jachtfase voorbij is, verwijdert u het speeltje van de stok zodat uw kat kan pootjes en spanning kan loslaten. De garantie voor talloze uren speelplezier die hem fit en gezond zullen houden. Happy Cats Tip: Klaar met spelen? Bewaar het speeltje vervolgens op een veilige plek, d.w.z. in een afgesloten doosje met een Happy Cats Kruidenmix. Haal hem er pas na een paar dagen uit, zodat je kat er interesse in blijft houden en zich dus bezig houdt. Onthoud: de belangrijkste factoren die ervoor zorgen dat uw kat zijn prooi wil achtervolgen, zijn geluid, beweging en geur!

Grootte: 10x2x6,5cm

Duvo
403/482100
18 Items

Specifieke referenties

related products

10 andere producten in dezelfde categorie: