• -€ 10,00

40x60cm kuikenkachel - 62W / 220-240V

Referentie: WP-60

€ 57,81
€ 47,81 € 10,00 korting

Please note that for orders shipped to countries outside of Europe, additional taxes, customs duties, and fees may apply upon arrival in the destination country.

These charges are the responsibility of the customer and are determined by the local customs authorities.

We recommend checking with your local customs office for more information on potential charges before placing your order.

Het Comfort 40x60cm verwarmingspaneel is de oplossing voor iedereen, die kuikens wil grootbrengen. Eenvoudig en zeer veilig in gebruik, energiezuinig. Deze versie is geschikt voor maximaal 50-55 kuikens.

Aantal
Verzonden binnen 24 uur (m.u.v. weekends en feestdagen)
30 Products actually in stock

Kleine kuikens groeien alleen snel als ze genoeg warmte hebben. De behoefte aan warmte van jonge kuikens is groter dan die van oudere kuikens. Het Comfort verwarmingspaneel kan eenvoudig in hoogte worden versteld met zijn speciale voeten. Deze garantie van een correcte temperatuur zorgt ervoor dat de kuikens altijd warm genoeg zijn. Dit, ongeacht of ze net uit de eieren zijn gekomen of al een paar weken oud zijn.

Voordelen van comfort 60x40 verwarmingspaneel

Natuurlijke warmte, zoals die van een kip, gezocht door kuikens wanneer ze warmte nodig hebben.

Altijd de juiste temperatuur voor alle kuikens, door middel van een eenvoudige hoogteverstelling.

Zeer laag energieverbruik: tot 5 keer meer energiebesparing dan een traditionele warmtelamp.

Doble bescherming, dankzij een zekering voor temperatuur en een voor weerstand.

LED-indicator, zodat u zien of het paneel is ingeschakeld.

Langere levensduur dankzij duurzaam ABS kunststof.

Waarom kiezen voor een verwarmingspaneel?

In een natuurlijke omgeving baarzen de kuikens onder de kip en zijn veren. Veel pluimveeliefhebbers gebruiken echter incubators, dus kuikens hebben een andere warmtebron nodig. Daarom is het warmtepaneel de ideale oplossing. Het verwarmingspaneel vervangt de kip en de kuikens zoeken er altijd naar wanneer ze warmte nodig hebben. Rond het warmtepaneel is de temperatuur lager, maar de kuikens wennen eraan. Op deze manier harden ze sneller uit dan met een thermische lamp die de hele omgeving verwarmt. Snellere verharding betekent een snellere groei van het verenkleed, dus een betere bescherming tegen kou. Dit resulteert ook in sterke en gezonde kuikens. Daarom is het Comfort verwarmingspaneel een ideale vervanger voor een kip.


Afhankelijk van de buitentemperatuur en soort gebruiken de kuikens het verwarmingspaneel ongeveer 4 tot 8 weken.



WP-60
30 Items

Specifieke referenties

6 andere producten in dezelfde categorie: