Explor tracking oranje neon pvc ronde riem - 10M

Referentie: 11112

€ 56,16

Please note that for orders shipped to countries outside of Europe, additional taxes, customs duties, and fees may apply upon arrival in the destination country.

These charges are the responsibility of the customer and are determined by the local customs authorities.

We recommend checking with your local customs office for more information on potential charges before placing your order.

Slijtvast en vlekbestendig PVC.

Duidelijk zichtbare kleuren.

Gespen, D-ringen en duurzame sluitingen in koolstofgrijs metaal.

Om honden meer bewegingsvrijheid te bieden.

Ideaal voor dressuursessies en op het strand.

Aantal
Verzonden binnen 24 uur (m.u.v. weekends en feestdagen)
1 Product actually in stock

Duurzame en eigentijdse spoorlijn.

Ga samen met je hond op avontuur met duvoplus EXPLOR, een assortiment kwalitatieve, weerbestendige halsbanden, riemen en tuigjes. Eigentijdse ontwerpen, ergonomische modellen en duurzame materialen zorgen voor een hoog niveau van comfort en veiligheid buitenshuis voor zowel de eigenaar als zijn hond. Het assortiment van EXPLOR bestaat uit verschillende lijnen, namelijk "Noord, Oost, Zuid & West". Elke lijn biedt specifieke modellen, kleuren en afwerkingen, maar altijd met dezelfde hoge kwaliteit, dezelfde zachte neopreen afwerking op de contactvlakken en robuuste sluitingen, gespen en D-ringen speciaal ontworpen voor actieve honden. De duvoplus EXPLOR SOUTH lijn is gemaakt van slijtvast en vuilafstotend PVC dat geschikt is voor alle weersomstandigheden en onderwatergebruik. Zeer gemakkelijk te onderhouden. Bovendien is de SOUTH-lijn voorzien van felle kleuren voor een betere zichtbaarheid. Heavy-duty treklijnen zijn ideaal voor trainingssessies of om honden meer bewegingsvrijheid te geven. Bijvoorbeeld op het strand. Het EXPLOR-assortiment bestaat dan ook uit alle benodigde uitrusting voor een geweldig buitenavontuur. Ga erop uit en ONTDEK! Alle modellen zijn verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren.

Explor
11112
1 Item

Specifieke referenties

16 andere producten in dezelfde categorie: