Microvezel Trimhandschoen Grijs - Amber - 35x17x2cm

Referentie: 641/482636

€ 9,91

Please note that for orders shipped to countries outside of Europe, additional taxes, customs duties, and fees may apply upon arrival in the destination country.

These charges are the responsibility of the customer and are determined by the local customs authorities.

We recommend checking with your local customs office for more information on potential charges before placing your order.

Zeer zachte en aangename handschoen om de mooie vacht van uw kat te verzorgen.

Zeer effectief voor het verwijderen van dode haren zonder de vacht van uw kat te beschadigen.

Makkelijk te wassen.

Gebruik twee handschoenen voor een optimale behandeling.

Beloon je huisdier dan met iets lekkers.

Aantal
Verzonden binnen 24 uur (m.u.v. weekends en feestdagen)
2 Products actually in stock

Happy Cats Microvezel Verzorgingshandschoen.

De AMBER Grooming Mitt van D&D Home | I LOVE Happy Cats is gemaakt in samenwerking met Anneleen Bru, een kattengedragsdeskundige. Dit is de beste manier om overtollig dood haar van uw kat te verwijderen. Zo simpel is het! Het geheim van een gezonde vacht? Je katachtige vriend verzorgen met het juiste gereedschap. Het is bewezen dat deze schattige microvezelhandschoen de enige effectieve manier is om overtollig dood haar van uw kat te verwijderen. Het bevordert ook het ongedeerde, gezonde en onbeschadigde uiterlijk van de rest van hun vacht en helpt u de band met uw kat te versterken! Gebruiksaanwijzing: Maak de handschoen lichtjes vochtig en ga meerdere keren per week over de vacht van je katachtige vriend. Dit hulpmiddel kan uw oudere kat ook helpen zijn vacht te onderhouden, vooral de achterkant van zijn lichaam, staartcontour en achterpoten. Happy Cats Tip: Beloon je kat met een lekkere traktatie elke keer dat je de handschoen meerdere keren langs zijn lichaam haalt. Hij zal de beweging van je handen associëren met iets positiefs, en zal er uiteindelijk plezier aan beleven!

Grootte: 35x17x2cm

Duvo
641/482636
2 Items

Specifieke referenties

16 andere producten in dezelfde categorie: