Virkon Desinfectiemiddel 500g - Vertrouw+ op

Referentie: 23028

€ 26,45
Aantal
Verzonden binnen 24 uur (m.u.v. weekends en feestdagen)
3 Products actually in stock

Effectief tegen virussen, bacteriën en schimmels.

Ideaal voor reiniging en desinfectie in één toepassing.

Vooral veilig voor de gebruiker en de vogels.

Gemakkelijk te gebruiken.

Virkon S garandeert uitzonderlijke bioveiligheid voor mens en dier en voor het milieu. Virkon S werkt bij lage temperaturen en in aanwezigheid van hard water. Virkon S reinigt de materialen. Virkon S is biologisch afbreekbaar. De Virkon S werkgelegenheid oplossing is niet irriterend voor de huid, ogen, slijmvliezen of allergeen.

Eigenschappen/effecten: 

Virkon S is de enige bewezen effectieve ontsmettingsmiddel tegen alle 18 soorten virussen bekend bij mensen en dieren, alle pathologische bacteriën vaak aangetroffen bij vee en huisdieren, alle belangrijke bacteriën in de sector voedsel zoals salmonella, listeria en Campylobacter, alle pathogene mycose zoals ringworm, Aspergillus en Candida; gist, schimmel en Mycoplasma.

Virkon S biedt virucide, bacterie en fungicide desinfectie door het verlagen van de pH van het medium en de krachtige peroxygen activiteit van kalium monopersulfate.

Gebruiken: 

Virkon S desinfecteert in één enkele toepassing alle oppervlakken: lokaal, stallen, stallen, beddengoed, dozen, kennels, kooien, aquaria, terrariums, consultatie-of trim tafels, instrumenten, uitrusting, voedingsmiddelen, textiel, auto's, bestelwagens...

Virkon S kan gebruikt worden op alle materialen en textiel. Virkon S irriteert niet, en is niet giftig. Virkon S kan gebruikt worden met een spons, een DWEIL, een hogedrukpomp, een schuim apparaat of een vernevelaar.

Gebruiksaanwijzing:

Los de hoeveelheid van Virkon S die nodig zijn volgens de verdunnings tafel [gebruik de afgestudeerde beker of het deksel van de verpakking van 5 kg (= 500g)] in de hoeveelheid warm water overeenkomstige. Bevochtig alle oppervlakken worden ontsmet met Virkon S oplossing en laat drogen (minimale contacttijd: 10 minuten). Na desinfectie spoel de metalen met water.

Animalis
23028
3 Items

Specifieke referenties

16 andere producten in dezelfde categorie: