Thé Natural 300gr

Referentie: 30016/200060

€ 10,19

Please note that for orders shipped to countries outside of Europe, additional taxes, customs duties, and fees may apply upon arrival in the destination country.

These charges are the responsibility of the customer and are determined by the local customs authorities.

We recommend checking with your local customs office for more information on potential charges before placing your order.


Aantal
Verzonden binnen 24 uur (m.u.v. weekends en feestdagen)
5 Products actually in stock

Een mengsel van 16 kruiden.

Uitgebreid onderzoek heeft aangetoond dat natuurlijke de maakt het gemakkelijker om de voorwaarde van de duiven op een volledig natuurlijke wijze tijdens het seizoen van de sport.

Het verbetert zelfs deze voorwaarde. Natuurlijke het zorgt er ook voor een snel herstel na inspanning.

Gebruiksaanwijzing:

DOSERING

Een royale theelepel natuurlijke thee per liter kokend water. Laat steile 10 minuten bedekt. Filteren, laat afkoelen en gebruik van duiven als een drankje.

VOORDAT HET SEIZOEN SPORT

Ter verbetering van de conditie van de duif, serveren thee dagelijks gedurende 8 tot 10 dagen voorafgaand aan de eerste competitie. Na deze behandeling zijn verenkleed is meer zijdeachtige en de duif zal worden opgepompt terwijl wezen lichter - teken van een optimale bloedtoevoer.

SEIZOEN SPORT

Bij terugkomst van een competitie, serveren de thee aan de duiven. Als de duiven vloog gedurende enkele uren bij warm weer, moeten zij krijgen natuurlijke ingerichte thee van natuurlijke Electrolit om te compenseren voor het verlies van mineralen. Alleen thee kan worden geserveerd als een drankje in de duif die net terug van een competitie, omdat een zuivering van het lichaam wenselijk is.

OVERWINTERINGSGEBIEDEN DEPERIODE

De duif een heleboel energie moet besteden en een perfecte conditie is essentieel voor een perfecte moult. Natuurlijke thee, geserveerd van 1 tot 2 dagen per week gedurende deze periode, optimaliseert de regeneratie van het verenkleed.


Natural
30016/200060
5 Items

Specifieke referenties

16 andere producten in dezelfde categorie: