RECUP-LYT 240gr

Referentie: 460096

€ 9,67

Please note that for orders shipped to countries outside of Europe, additional taxes, customs duties, and fees may apply upon arrival in the destination country.

These charges are the responsibility of the customer and are determined by the local customs authorities.

We recommend checking with your local customs office for more information on potential charges before placing your order.


Aantal
Verzonden binnen 24 uur (m.u.v. weekends en feestdagen)
6 Products actually in stock

Unieke mix van elektrolyten op een glucose-medium. Voor het beheren van na de vlucht het bevorderen van herstel en voorkomen uitdroging in diarree.

Voorkomt uitdrogen in diarree.

Help mee met de duiven te herstellen sneller na een wedstrijd.

Hydratatie evenwicht aan alle weefsels en organen biedt en daarmee voorkomt uitdroging.

Gebruiksaanwijzing:

1 zakje per liter water
-Tijdens de periode van de competitie: bij terugkeer naar het huis, de duiven erg dorstig zijn: geven van zoet water + 1 eetlepel van GLUCOSE + vitaminen per liter water. Voor water moeten de duiven die naar huis gaan op kamertemperatuur worden gebracht. Vernieuwen van water na 2 uur en zet van de recycling-LYT beschikbaar tot de volgende dag.
-Voor de uitdagende wedstrijd van de achtergrond: de dag voor inkorving - tijdens de kweek periode en in de overwinteringsgebieden periode: een keer per week
Vernieuwen de oplossing elke dag.

Tips

In geval van problemen met de darmen (adeno, coli TB, coccidiosis): beheren dagelijks van de recycling-LYT tot het verdwijnen van de symptomen zoals diarree

460096
6 Items

Specifieke referenties

16 andere producten in dezelfde categorie: