• In afwachting van herbevoorrading

Blitzform 100ml

Referentie: 10850

€ 18,97

Verbeterde conditie.

Verbeterde prestaties.

Verbeter de prestaties en desinfecteer water in drinkers. Hoogwaardige duiven kunnen niet zomaar graanvoer en water krijgen. De duiven zullen in topvorm zijn met Blitzform!

Aantal
In afwachting van herbevoorrading

Verbeterde conditie.

Verbeterde prestaties.

Verbeter de prestaties en desinfecteer water in drinkers. Hoogwaardige duiven kunnen niet zomaar graanvoer en water krijgen. De duiven zullen in topvorm zijn met Blitzform!

Om de prestaties te verbeteren en trogwater te desinfecteren. Succesvolle duiven kunnen niet zomaar met graan en water gevoerd worden. De duiven zullen in topvorm zijn met Blitzform! De duiven gaan 5 tot 10 minuten eerder naar huis! Want ze zullen met Röhnfrieds Blitzform op de top van hun kunnen zijn. Blitzform zorgt ervoor dat postduiven in topvorm zijn en dus sneller vliegen. De gezondheid van postduiven is aanzienlijk verbeterd dankzij gemakkelijk opneembaar jodium en ijzer, en de afweer en vitaliteit van hun lichaam verbeteren ook.

Blitzform geeft duiven een schone keel, heldere ogen, een sneeuwwitte neus, helder verenkleed en roze borst met kleine vlekjes. Het organische ijzer dat het bevat, vergemakkelijkt de productie van rode bloedcellen, die zuurstof in het bloed vervoeren.

Gebruiksaanwijzing: 

Om de prestaties tijdens de raceperiode te verbeteren: elke dag 5 ml per 2-3 liter (2 ml / liter) helder drinkwater. Verhoog op zeer warme dagen de hoeveelheid water tot 5 liter. Geef op de dag van de vlucht alleen helder water! Tijdens de voortplanting en de rui: 5 ml per 5 liter (1 ml/liter) helder drinkwater 1 tot 2 keer per week. Om het water in de drinker gedurende de rest van het jaar te desinfecteren: Eenmaal per week 5 ml per 5 liter (1 ml/liter) drinkwater.

Advies:

Gebruik nooit koperen en gegalvaniseerde metalen troggen. Roestvrij staal kan worden gebruikt. Niet gebruiken bij dieren die betrokken zijn bij de voedselproductie. Buiten bereik van kinderen houden. Niet gebruiken na de vervaldatum. Gooi ongebruikte medicijnen weg bij de apotheek.

Röhnfried
10850

Specifieke referenties

16 andere producten in dezelfde categorie: